Om Amakulu Travel

Amakulu Travel består af partnerne John Ekkenberg, Lars Bjerregaard Nielsen og Claus Laustsen. Alle har de tilfælles, at de brænder for at skabe unikke rejser som du sent vil glemme.

John Ekkenberg

John ejer og driver, sammen med sin hustru Hettie Ekkenberg, Amakulu Safari. Han er uddannet Professionel Jæger i Sydafrika og har mere end 10 års erfaring som professionel jagtleder. John og Hettie er dine værter på Amakulu Game Lodge.

Lars Bjerregaard Nielsen

Lars er til dagligt at træffe på kontoret i Grindsted – hvor der altid er kaffe på kanden. Lars har været i Jagtbranchen siden 1979 og har rejst på 3 kontinenter i over 12 lande. Desuden er Lars, Official Measurer for CIC og Master Measurer for SCI. Så du vil være i trygge hænder hos Lars, når din næste rejse skal planlægges.

Claus Laustsen

Claus elsker simpelthen Sydafrika og er blevet totalt bidt af landet og dets fantastiske natur og dyreliv. Claus er naturligvis også jæger og har nedlagt 31 forskellige afrikanske arter. Claus bor i Skive og kommer gerne på besøg for en samtale om din næste rejse.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart